Kód: | 281.0100 |
Cena: | 200 Kč |
Výrobce: | |
Dostupnost: | ihned |
pektin - certifikovaná kvalita
Kód 281
Určená použití látky: potravinářství, doplňky stravy
Charakteristika: čistá přírodní látka získaná z citrusových slupek, přírodní pektin citrusový, citrus pektin.
Kategorie: bez omezení
Zdroj: zahušťovadlo, emulgátor, želírující látka, citrus pektin
Balení, PJ: 100g
Složení
Nízkoesterový pektin standardizovaný cukrem, ztráta sušením 12%
Těžké kovy jako Pb: max 20ppm
Olovo, Pb max 5ppm
Arsen, As max 3ppm
Cadmium, Cd max 1ppm
Rtuť, Hg max 1ppm
bez alergenů, GMO free.
Synonyma
Citrus pectin
GelaGum
Popis/ Vzhled
Origin: stupeň esterifikace 31%
Vzhled: prášek. Jedná se o prášek vyrobený z citrusové kůry. Zrnitost: 60 mesh.
Barva: má přirozenou, mírně nažloutlou barvu od skoro bílé až po zlatové.
Vůně, příchuť: voní příjemně po čersvém ovoci.
Definice: Pectin consists mainly of the partial methyl esters of polygalacuronic acid and their ammonium, sodium, potassium and calcium salts. Degree of esterification 31% (low ester), standardized with dextrose to constant rheological properties.
Nutriční hodnoty ve 100g
energie: 261 kcal/ 1083 kJ
bílkoviny: 0 g
sacharidy: 37 g
tuky: 0 g
vláknina: 57 g
Sodík: max. 1g
Použítí
Potravinářství: přísada do potravin - určeno pro výrobu potravin a doplňků stravy.
Tento produkt je ideální pro roztíratelné džemy a jogurtové ovoce, na př. jam, marmelada, jogurt.
Dávkování: 0.1 až 1%.
Indentifikace
CAS 9000-69-5
EU 232-533-0
E440(i) přídatná látka pro použití v potravinách; emulgátor, zahušťovadlo, stabilisátor - odpovídá; kosher.
Ph.Eur. ?
HS-No. 1302 2010
UN, ARD - nepodléhá regulaci pro pozemní dopravu.
LQ - neurčeno
MW - neurčeno
Indikátory (ne)bezpečnosti: žádný
Skladování
v suchém prostředí bez pachů při T<25°C. DMT: 1 rok.
Odkazy, Literatura
CoA nebo BL dle EU č. 1907/ 2006 - vyžádejte
Potravinové právo: potravinářské aditivum dle EU č. 231/2012 - E440
Zdravotní tvrzení dle EU č. 432/ 2017 - Pektin
-Pektiny přispívají k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi.
-Konzumace pektinů s jídlem přispívá k omezení nárůstu hladiny glukózy v krvi po tomto jídle.
Články pojednávající o využití:
Wiki: http://www.ippa.info/specification_for_pectins.htm https://de.wikipedia.org/wiki/Pektine
Poznámka: Citruschalen aus Orangen und Zitronen.
Odmítnutí odpovědnosti: Nepřebíráme žádnou odpovědnost za obsah externích odkazů.
Odpovědnost za obsah odkazovaných stránek nese výhradně jejich provozovatel.
Klíčová slova: Typically as gelling agent, thickening agent, stabilizer, jablečný na poptávku
Aktualizace: 23.07.2023
Kód zboží: 211.0100
želatina - certifikovaná kvalita Kód 211 Želatina bílá superčistá, 100g Určená použití látky:
200 Kč
Dr. Ladislav Hoffmann
Cítov č. 78
27704 Cítov pod Řípem
tf: 724 385 355, 312 244 882
e-mail: info@drhoffmann.cz
najdete nás zde:
https://mapy.cz/s/dupufajeso
Bankovní spojení
1. Česká Spořitelna/ koruna
Konto: 2875 268 113
Kód banky: 0800
IBAN: CZ27 0800 0000 0028 7526 8113
2. Česká Spořitelna/ euro
Konto: 2155 333 263
Kód banky: 0800
IBAN: CZ85 0800 0000 0021 5533 3263
IČO 11 217 618
Otevírací doba: Po-Pá, 08.00 - 12.00h a 13.30 - 16.00h
* Všechny ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH.
Dr. Hoffmann |
OBCHODNÍ PODMÍNKY |
Aminokyseliny |
Akce |
E-shop |
Zdravotnické přístroje |
Vitaminy u ZVC |
Hefe - droždí kvasnice |
Mapa webu
© 2012–2024 drhoffmann.cz. Všechna práva vyhrazena. Webdesign Šmíd a Kasal s.r.o.